Sekretesspolicy

Om SAnofi Genzymes sekretesspolicy på Fabryssjukdom.se.

1. Inledning

Denna sekretesspolicy har upprättats för att informera dig om praxis för Sanofi Genzyme, tillhörande Sanofi-koncernen (”Sanofi Genzyme”, ”vi” eller ”oss”) när det gäller insamling, användning och utlämnande av personuppgifter (enligt definition nedan) via Fabryssjukdom.se / Fabry.se (”webbplatsen”). Sanofi Genzyme, Organisationsnummer: 556441-2574, Box 30052, 104 25 Stockholm är enligt tillämplig dataskyddslag dataregisteransvarigt för behandlingen av personuppgifter som samlas in via webbplatsen.

Med ”personuppgifter” menar vi all information som rör en identifierad eller identifierbar fysisk person enligt närmare definition i tillämpliga dataskyddslagar.

Var noga med att läsa denna sekretesspolicy i sin helhet innan du använder webbplatsen eller skickar några personuppgifter. Din användning av webbplatsen omfattas av denna sekretesspolicy och webbplatsens användarvillkor.

Vi kan när som helst ändra eller uppdatera hela eller delar av denna sekretesspolicy. Du bör därför ofta kontrollera om denna sekretesspolicy uppdaterats genom att kontrollera datumet för ”Senast uppdaterad” högst upp på sekretesspolicyn.

2. Använda alternativet "Kontakta Sanofi Genzyme”

Genom att använda menyalternativet ”Kontakta Sanofi Genzyme” på webbplatsen ger du ditt samtycke till att ge oss dina personuppgifter (namn, telefonnummer, e-postadress samt alla andra personuppgifter som du skickat till oss via webbplatsen). Vi kommer endast att använda dessa personuppgifter för att kontakta dig och ge dig den information som du har begärt. De kommer endast att behållas så länge som krävs för dessa ändamål.

3. Cookies (Kakor)

Webbplatsen använder så kallade ”cookies” för att optimera användningen av webbplatsen och förbättra vår service till dig. En del cookies registrerar din dators IP-adress för att genomföra statistiska analyser av besökares interaktioner på webbplatsen.

Klicka här om du vill ha mer information om cookies på webbplatsen

4. Dina rättigheter

Du har rätt att granska, rätta och radera dina personuppgifter. För att utöva dessa rättigheter, eller för eventuella frågor, kommentarer eller funderingar om denna sekretesspolicy, kan du kontakta vår kontaktperson för datasekretess via medinfo@sanofi.se. Varje begäran om skriftlig information om de personuppgifter som berör dig ska vara skriftlig och undertecknad av dig. Denna begäran ska skickas till Sanofi Genzyme, Box 30052, 104 25 Stockholm

5. Hur Sanofi Genzyme samlar in och använder personuppgifter

De personuppgifter vi samlar in när du kontaktar oss via alternativet ”Kontakta Sanofi Genzyme” (läs om våra Användarvillkor) eller när du kontaktar vår kontaktperson för datasekretess kommer endast att användas för att kontakta dig och ge dig den information du har begärt. De kommer endast att behållas så länge som krävs för dessa ändamål.

Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med andra, såvida du inte gett oss tillstånd att göra det eller om tillämplig lag kräver det.

GZSE.GZ.16.10.0164